rólam

szia! Zsuzsi vagyok

Először a gyerekeim születésnapjára készítettem dekorációkat: katicás, autós, pillangós. Aztán egy kis unokatesónak, fiús meccsnézésre, babaváróra, esküvőkre…

A dobozok összeállítását és az egyéni mukákat is szívvel-lélekkel csinálom, a mai napig örömmel és szeretettel készítek ünnepi dekorációkat. Tökéletes munka: kiélhetem a kreativitásom, a kézműves munka megnyutat és örömet szerzek másoknak!

Hiszem, hogy a dekoráció egy igazi ünnep alapja, melyet nem érdemes félvállról venni, érdemes rá időt és pénzt szánni! A szép dekoráció egy ünnepen azt üzeni: különleges vagy!  De tudom, hogy erre nincs mindig lehetőség és (coelho alert!) a dekoráció sem pótolja az igazi odafordulást! Viszont, ha már a tortára, ennivalóra, helyszínre, ruhára… pénzt szánunk, legyen megfelelő a dekorációs is!

Van véleményem, el tudom dönteni mi tetszik, szívesen el is mondom, de tisztában vagyok vele: nem vagyunk egyformák, más az ízlésünk. Én itt csak azt tudom megmutatni, ami nekem tetszik és remélem tudok másokat is inspirálni!

Elveim

A dekoráció sosem cél vagy egy önmagában megálló műalkotás, hanem egy eszköz, amivel egy ünnepen kifejezhetjük a szeretetünket, odaadásunkat. Nem hiszek az előre nyomtatott, “mindenenverdavan” dekorációkban. Az igényes, átgondolt, harmonikus dekorációkat kedvelem. A kevesebb néha több, nem kell túlzásba esni.  A dekoráció vizuális nevelés gyermekeink számára – ha tehetjük, legyen igényes és szép!

környezet védelme mindannyunk közös ügye. Ezért először körülnézek itthon és csak azután vásárolok. Ha lehet, többször felhasználom a dekoráció elemeit vagy tovább ajándékozom, hogy ne legyen szemét egy használat után. Minél több papírt használok, amely könnyen lebomlik. Egyszer használatos étkészleteim papírok, fa evőeszközöket és papír szívószálakat használok.

eddigi munkáimból